Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio aynı filmde: Once Upon a Time in Hollywood

Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio

Büyük beklenti oluşturmayı başaran yönetmen Tarantino, yepyeni projesi olan Once Upon a Time in Hollywood filminde Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio gibi oyunculara yer verecek. 

Charles Manson cinayetleri burada en fazla yer verilen sahneler olarak dikkat çekiyor. 1969 yılının yaz ayında Los Angeles’da geçen bu senaryoda, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışmasının hikayesi aktarılıyor. Bu aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de, aynı şey için mücadele ediyor. Sharon Tate’in ve dört arkadaşının Charles Manson’un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşuturuyor.

Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio ilk fotoğrafları paylaştı

Brad Pitt ve Leonardo Di Caprio film

Filmde, normal şartlarda bir araya gelmesi neredeyse imkansız birçok yıldızı bulmanız mümkün. Özellikle de Al Pacino gibi yıldızın burada yer alması, film ile ilgili heyeacanı arttırıyor.

İşte filmde olacağı kesinleşen yıldızlar;

  • Brad Pitt
  • Leonardo Di Caprio
  • Al Pacino
  • Margot Robbie

Once Upon a Time in Hollywood filmiyle ilgili tüm gelişmeleri, anlık olarak aktarmaya devam ediyoruz. Yorumlar bölümünden film hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

En yüksek iMDb puanına sahip Türk filmleri