Matrix filmi 20 yıl sonra yeniden çekiliyor

Yeni Matrix filmi

Vizyona girdiği ilk tarihten itibaren dünyanın en çok izlenen filmlerinden bir tanesi olmayı başaran Matrix filmi 20 yıl sonra önemli bir gelişme ile tekrar karşımızda. İşte haberimizin detayları.

Dolby, Warner Bros. ve AMC tarafından yapılan açıklamada Matrix filminin yeniden vizyona gireceği söylendi. Bu sayede üzerinden 20 yıl geçen filmin adeta anıları canlandırılmış olacak. Hatırlanacağı üzere Matrix gerçekten de sinemada ciddi bir etki yaratmayı başarmıştı.

Matrix filmi üst düzey kaliteyle sunulacak

Wachowski kardeşlerin 20 yıl önce yarattığı şahesere saygı göstergesi niteliğinde olan bu etkinlik, birçok kişinin hafızasını tazelemesine de yardımcı olacak. Matrix karakterlerinden hatırlayacağınız üzere havadan gelen mermiler ve yapılan akrobasi hareketleri de filmde yer alacak.

Matrix filmi

Orijinali ile hiçbir farkı olmayan filmde, Neo  isimli bir hacker anlatılıyordu. Neo, yaşadığı Dünyanın gerçek olmadığından şüphelenmeye başlar ve Matrix programının kodlarına ulaşmaya çalışır. İşte tam da bu sırada karşısına çıkan bazı yabancılar, ona bir simülasyon içerisinde yaşadığını söyler. Filmin devamında Neo, Matrix ile büyük bir mücadeleye kalkışır.

En gelişmiş görseli ve sesi birleştiren, izleyiciler için birinci sınıf sinema kalitesi bu filmde kullanılacak. Böylece eski dönemlerin bir filmi, üst düzey kaliteye sahip şekilde yeniden yayınlanmış olacak. Matrix filmini daha önceden izlediyseniz, bu film ile ilgili görüşlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Google görseller yepyeni bir özellik kazandı