Borderlands sinema filmi 9 Ağustos 2024’te vizyona girecek

Borderlands

Borderlands oyunun resmi Twitter hesabından atılan bir tweet’e göre, Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Arinana Greenblatt, Florian Munteanu ve Jamie Lee Curtis’in rol alacağı yıldızlarla dolu film bir yıldan biraz daha uzun bir süre sonra sinemalarda olacak.

Hayranlar, film stüdyosu Lionsgate’in duyurusundan sonra iyice heyecanlandılar. Borderlands filmi için , bir korku meraklısı ve Tarantino hayranı olan oyuncu ve yönetmen Eli Roth ile anlaşıldı.

Roth en çok Cabin Fever ve Hostel gibi korku türündeki dehşet verici çalışmalarıyla tanınsa da, yönetmen son yıllarda Bruce Willis’in aksiyon filmi Death Wish ve fantastik aile filmi The House with a Clock in Its Walls’un yönetmenliğini üstlendi.

Borderlands

Buna ek olarak  Craig Mazin (Chernobyl) tarafından ilk taslağı hazırlanan filmin yapımcılığını Erik Feig (I Know What You Did Last Summer), Avi Arad ve Ari Arad (Iron Man) üstlenirken, Gearbox Interactive’in kurucusu Randy Pitchford ve Take-Two Interactive CEO’su Strauss Zelnick de yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

Cate Blanchett, ilk Borderlands oyunundaki Siren kasa avcısı, hayranların favori karakteri Lilith’i canlandırıyor. Blanchett daha önce yönetmen Eli Roth ile PG fantezi filmi The House With a Clock in Its Walls’da birlikte çalışmıştı. Notes on a Scandal ve Carol’ı da kapsayan prestijli bir filmografiye sahip olan Oscar ödüllü oyuncunun katılımı, bunun ucuz bir film uyarlaması olmayacağını gösteriyor.

Borderlands Filmin kadrosuna arkeolog Dr. Patricia Tannis rolüyle katılacak olan oyuncu Jamie Lee Curtis’in paylaştığı bir görsel sayesinde Blanchett’i Lilith rolünde. Curtis, teaser görüntüsüyle birlikte Blanchett’in karakterini “efsanevi kahraman, psikopat patlatan, kötü tavırlı kasa avcısı cadaloz” olarak tanımladı.

Uber, araç alım desteğini başlatıyor