BMW M3 CS, 2018 yılında piyasada olacak

bmw m3 cs 2018

BMW, 2018 yılı içerisinde 460 BG güce sahip olan M3 CS modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Son zamanlarda otomotiv dünyasında birçok firma rekabeti son seviyeye taşımış durumda. Bu firmalardan biri olan Alman otomotiv devi BMW piyasaya sunacağı yeni modeli  BMW M3 CS ile elinirakipleri karşısında güçlendirmenin planlarını yapıyor.

Bimmer Today tarafından gelen bilgilere göre en güçlü seviyede M3 modeli olan M3 CS, 2018 yılı içerisinde piyasadaki yerini alacak. Bu yüksek gücünü 3.0 litrelik 6 silindirli turbo benzinli motor ile sağlayacak olan model, önceki nesil gibi 460 beygir güç ile donanmış durumda. Oldukça hafif olmasını karbon fiber parçalardan oluşmasına borçlu olan otomobil 1.605 kg ağırlığından daha az bir değere sahip olacak.

Otomotiv devi yaptığı bu hamle ile otomobilini  M4 CS modeli ve M4 GTS arasındaki bir yere konumlandırma yaparak pazarda farklı rakiplerinin yanında öne geçmek istiyor. Otomobil piyasaya çıkar çıkmaz 7 dakika 32 saniye istatistikle dört kapılı araçlar pist seviyesinde rekora sahip olan Alfa Romeo Giulia QV ile performans yarışında olarak güç gösterisi yapacak. Yapılacak bu teste daha önce de olduğu gibi Michelin Pilot Sport Cup 2 lastikleri kullanılması planlanıyor.

Meraklıları tarafından oldukça ilgiyle beklenen bu yeni model için çıkış tarihi olarak 2018 yılı bahar mevsimi işaret edilirken, fiyat hakkında ise henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Çin yapay zekanın beyni konumunda olmak istiyor