Drago, Creed 2’de geri dönüyor!

ivan drago rocky

İlk Creed filmi gişede 173 milyon dolar hasılat elde etmiş, Sylvester Stallone’a da En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar adaylığı getirmişti. Creed 2’nin ise daha iddialı geleceği konuşuluyor.

Ünlü aktör Sylvester Stallone, Rocky serisini tamamladıktan sonra 2015 yılında Creed filmiyle karşımıza çıkmıştı. Tabii bu film de Rocky serisiyle ilişkili. Zira başrolde olan Michael B. Jordan, Apollo’nun oğlu Adonis Johnson’ı canlandırmıştı. Bildiğiniz üzere Apollo, dördüncü Rocky filminde, Rus boksör Ivan Drago tarafından nakavt edilmiş ve hayatını kaybetmişti. Creed 2 ise, farklı bir intikam mücadesini gözler önüne serebilir. Çünkü Rus boksörün ayak sesleri tekrar duyulmaya başlandı.

ivan drago creed 2

Geçtiğimiz günlerde Instagram’da bir paylaşım yapan Stallone, Creed 2’nin senaryosunu tamamladığını duyurdu. Yaptığı paylaşımın etiketleri arasındaki #Drago ibaresi de dikkatlerden kaçmadı. Sonrasında, sosyal medya hesaplarında Ivan Drago ile Adonis’in karşı karşıya geldiği Photoshop’lu fotoğraflar da gezmeye başladı. Hatta bunlardan birini de Ivan Drago’yu canlandıran aktör Dolph Lundgren paylaştı.

Yoksa Drago’nun oğlu mu?

2018’de vizyonda olması beklenen Creed 2’de yine başrolde Michael B. Jordan olacak. Senaryo detayları henüz belli olmasa da filmde Ivan Drago ile Adonis’in dövüşmeyeceği tahmin ediliyor. Akıllardaki ihtimal, Ivan Drago’nun oğluyla Adonis’in dövüşmesinin daha mantıklı olacağı yönünde. Bakalım Stallone’dan nasıl bir hamle gelecek.

Samsung, Galaxy Note 8 ile yeni bir renk seçeneği sunabilir