Street Fighter 6 ücretsiz demosu 26 Nisan’da geliyor

Street Fighter 6 ücretsiz demosu 26 Nisan'da geliyor

Capcom, Street Fighter 6 için 2 Haziran 2023’teki lansmanından önce PS5 ve PS4 için yeni bir ücretsiz oynanabilir demoyu duyurdu. İşte tüm detaylar.

Street Fighter 6 için ücretsiz demo Dünya Turu modunun ilk bölümünü oynamanıza ve ana oyunda kullanmak üzere bir avatar oluşturmanıza izin verecek. Demo önümüzdeki hafta 26 Nisan’da gelecek, aşağıdaki videodan daha fazla detay görebilirsiniz. Geliştirici ayrıca oyunun ilk yılı için oynanabilir ilk dört karakteri de açıkladı: Rashid (2023 yazı), A.K.I. (sonbahar – 2023), Akuma (2024 ilkbaharı) ve Ed (2024 kışı).

Capcom ayrıca tek oyunculu Street Fighter 6 modlarını da detaylandırdı. Belirtildiği gibi, birinin adı Dünya Turu olacak. Orada avatarların seviyesini yükseltebilir, Metro City’yi ve diğer yerleri keşfedebilir ve oyundaki ünlü karakterlerle etkileşim kurabilirsiniz. Merakla beklenen oyunun yeni sürümü şimdiden oyun severleri heyecanlandırmış durumda.

Street Fighter 6 ücretsiz demosu 26 Nisan'da geliyor

Dövüş serisinin yeni sürümünün PS5, PS4, Xbox Series X|S ve PC için çıkacağını daha önce öğrenmiştik. Oyun, Street Fighter V için önemli bir DLC karakteri olan Luke’un yanı sıra hayranların favorileri Ryu ve Chun-Li’yi içerecek. Capcom daha önce Luke’u “Street Fighter’ın geleceğinde önemli bir oyuncu” olarak tanımlamıştı. Oynanabilir demo bize oyun hakkında iyi bir fikir vermeli, bu nedenle hayranlar muhtemelen 26 Nisan’da oyunun ücretsiz demosunu heyecanla izleyecek. Oyun yeniliklerle gündeme gelmeye devam ediyor diyebiliriz.

Redmi Note 12 Pro inceleme! Önceki modellerle benzerlikler ve farklar neler?