Blade’in Yapımcısı Konsept Çizimleri Paylaştı

Blade oyunu

Marvel’s Blade daha yeni duyurulan ve hakkında çok az detay bulunan bir yapım. Oyunun geliştirme ekibinde yer alan Sebastien Mitton, Blade’e ait konsept çizimler yayınladı.

The Game Awards’da duyurulan Blade oyuncular arasında heyecan dalgasına neden oldu. Bunun ilk nedeni yıllardır beklenen bir oyun olması. İkincisi ise Arkane Lyon tarafından geliştirilmesi. Arkane Lyon, Dishonored 2 ve Deathloop’un arkasındaki isim. Şimdiye kadar yaptığı oyunlar sevildi ve olumlu eleştiriler aldı. Oyundan beklentiler yüksek. Haberimize gelecek olursak, Arkane Lyon’ın sanat yönetmeni Sebastien Mitton, Blade’e ait konsept çizimler paylaştı.

blade

Bu çizimler oyunun geçtiğimiz Paris’te çeşitli yerleri gösteriyor. Bir çizimde Blade binanın çatısından şehre bakıyor, diğerinde ara sokakta gölgelerin arasında saklanıyor, bir diğerinde de metro içindeki vampirler ve Blade’in yarasalarla savaşı gösteriliyor. Çizimler pek bir detay vermiyor, zaten oyunun final sürümünde sadece konsept olarak kalan bölümler, karakterler, olaylar da olabilir. Bu yüzden konsept çalışmalara bakıp bir şeyler yakalamak çok zor.

blade

Stüdyonun üst düzey isimlerinden biri olan Dinga Bakaba, oyunun sürükleyici TPS aksiyon oyunu olacağını söyledi. Arkane Lyon yayınladığı basın bülteninde de projeye yeni başlandığını açıklamıştı. Fakat yeni başlanan bir proje değilmiş. En azından böyle olmadığını gösteren bir kanıt ve söylentiler var. Oyunlar hakkında paylaştığı haberlerle tanınan Twitter kullanıcısı Chester de Lisieux ilginç bir detay keşfetti. Lisieux, yapımdan sorumlu başka bir isim olan Dana Nightingale’in LinkedIn profilini inceledi. LinkedIn profiline göre oyunun geliştirilmesi Ocak 2022’de başlamış görünüyor. Arkane Lyon ve Dana Nightingale konuyla ilgili herhangi açıklama yapmadı.

blade

Şirkete yakın bir kaynağa göreyse oyun 2022’de bitmemiş bir konsept halindeydi. Neler olacağı ve yapılacağı tam olarak belli değildi. Kaynak oyunun erken geliştirime aşaması içinde olduğunu ve çıkışı için biraz daha beklememiz gerektiğini vurguluyor.

İddia: Apple, iPhone SE 4 İçin Acele Etmiyor