Prey için silah ve güç tanıtım videosu yayınlandı

953f9cbc b709 4be6 b244 4dd2f07e02f2

Çıkmasına az bir süre kala Prey için silah ve güç tanıtım videosu yayınlandı.

Prey, ilk oyunu ile hatırı sayılır bir hayran kitlesine kavuşmuştu. Karanlık atmosferi ve başarılı oynanışı ile devamının gelmesi gerektiği düşünülen oyunlar arasında yer alıyordu. Sonunda yeni bir Prey oyunu E3 oyun fuarında duyurulmuştu. Arkane Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtımcılığını Bethesda üstlenince beklentiler de arttı. Oyunun duyurulması ile birlikte oynanış ve tanıtım videoları da gelmeye başladı. Son olarak da oyunda kullanacağımız silah ve güçleri yakından görmemizi sağlayan bir tanıtım videosu yayınlandı.

Videoda oyunda kullanılan silah ve güçlerle, yaratıkları nasıl öldürebileceğimiz gösteriliyor. Hem silah hem de güç çeşitliliği, bize farklı düşman tipleri için strateji belirlememizi sağlayacak. Açıkçası oynanış, silahlar, güçler kısacası her şey çok güzel görünse de oyun, bize Bioshock’u anımsattı. Serinin ilk iki oyununda Plasmid, üçüncüsünde Vigor adı verilen güçlerle Prey’de gördüğümüz gibi silah dışı güçler kullanabiliyorduk.

Bakalım yapım çıkışını gerçekleştirip, oyuncularla buluşunca ne gibi tepkiler alacak? Zira oyunun tanıtım videosundaki yorumlara baktığımızda oyuncuların yapımı, önce çıkmış birçok oyuna benzettiği görülüyor.

Yapım, 5 Mayıs 2017‘de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Ayrıca oyun ön sipariş verenler için özel içerikler ile gelecek.

Bu arada bir kullanıcı tarafından yapılan bu çalışmayı çok seveceksiniz. Nintendo 64, Nintendo Switch için yuva olarak kullanıldı.