Blade Oyunu Yeni Başlanan Bir Proje Değil

123 20

Blade geçtiğimiz günlerde düzenlenen The Game Awards’da açıklandı. Yapımın yeni geliştirilmeye başlandığı belirtilmişti. İşin gerçeği öyle değilmiş.

Arkane Lyon, Blade‘in oyununu yaptığını The Game Awards etkinliğinde duyurdu. Yapımın sinematik videosu da yayınlandı. Stüdyonun üst düzey isimlerinden biri olan Dinga Bakaba, Blade’in sürükleyici TPS aksiyon oyunu olacağını söyledi. Arkane Lyon yayınladığı basın bülteninde de projeye yeni başlandığını açıklamıştı. Fakat yeni başlanan bir proje değilmiş. En azından böyle olmadığını gösteren bir kanıt ve söylentiler var.

Oyunlar hakkında paylaştığı haberlerle tanınan Twitter kullanıcısı Chester de Lisieux ilginç bir detay keşfetti. Lisieux, yapımdan sorumlu başka bir isim olan Dana Nightingale’in LinkedIn profilini inceledi. LinkedIn profiline göre oyunun geliştirilmesi Ocak 2022’de başlamış görünüyor. Arkane Lyon ve Dana Nightingale konuyla ilgili herhangi açıklama yapmadı.

blade

Şirkete yakın bir kaynağa göreyse oyun 2022’de bitmemiş bir konsept halindeydi. Neler olacağı ve yapılacağı tam olarak belli değildi. Kaynak oyunun erken geliştirime aşaması içinde olduğunu ve çıkışı için biraz daha beklememiz gerektiğini vurguluyor.

Oyun nasıl olacak? Açıkçası bu soruya yanıt vermek zor. Fakat bazı detaylar var. Oyun Paris’te geçiyor. Yapımda kullanılabilecek birçok silah olacak, fakat söylentilere göre Blade daha çok yakın dövüşe odaklanan ve farklı dövüş tekniklerini içeren bir oyun olacak. Blade’in ünlü kılıcı oyunun öne çıkan en önemli silahı olacakmış. Tabii ki bunların birer rivayet olduğunu vurgulayalım. 2024 yaz aylarında veya yaza doğru oynanış videosu görebiliriz.

İddia: Insomniac Games Multiplayer Spider-Man Oyunu Geliştiriyor