Prey için Oynanış Videosu Paylaşıldı

Prey Youtube WhatIsPrey

Duyuru videosundan beri oyuncuların ilgisini üzerinde toplamayı başlayan Prey, uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Los Angeles’ta gerçekleşen The Game Awards  Arkane Studios’a sessizliğini bozdurdu ve oyuna ait oynanış videosu paylaşıldı. Peki oyunda ne gibi şeyler bizi bekliyor olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Prey, Arkane Studios tarafından geliştirilen bir FPS oyunu. Oyunun Dağıtımını Bethesda üstlenecek olması yapıma olan beklentiyi git gide büyütüyor. Çoğu kişinin kafasındaki soru oyunun oynanış dinamiklerinin nasıl olduğuna dairdi. Bilindiği üzere Prey E3’te tanıtılmıştı. Tanıtım videosu öylesine beğenildi ki oyun henüz çıkmadan birçok hayran çalışmalarına konu bile oldu. Bu güne kadar oyun hakkında elle tutulabilir bilgiler yalnızca oyunun uzay temasında geçtiği ve karakterimizin adının “Morgan” olduğuydu. Bethesda-Arkane ortaklığının meyvesi Prey, The Game Awards 2016’da boy gösteren oyunlardan birisi oldu. Bu sayede oyun hakkında biraz daha fikir sahibi olan oyuncular şimdiden heyecanlanmaış gözüküyor.

Morgan’ın Kadın veya Erkek Olması Oyuncuların Elinde

Şüphesiz çoğu oyuncuda merak uyduran gelişmelerden birisi ana karakter Morgan’ın kadın veya erkek olmasının belirlenebilir olması. Tam adı Morgan Yu olan ana karakterin macerasında oyuncular birçok RPG öğesinin yanında üzerine düşülmüş bir senaryo ile karşı karşıya kalacak gibi gözüküyor.

 Prey, 2017 yılının ortalarında PlayStation 4, PC ve Xbox One platformları için çıkış yapacak. 

GTA Online’a Yeni Güncelleme Geliyor