BlackBerry PRIV’den Sistem Güncellemesi

BlackBerry PRIV

BlackBerry PRIV bir süre önce Kanada ve Amerika’da satışa sunulmuştu. Telefonun birçok ülkede de satışa sunulmaya başlanmasının ardından ilk sistem güncellemesi de geldi.

BlackBerry PRIV, Kanadalı teknoloji devinin ya tamam ya devam modeli olarak tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu telefonun en az 5 milyon adet satması gerekiyor aksi taktirde BlackBerry akıllı telefon sektöründen tamamen ayrılabilir. İşte böyle bir ortamda, Kanadalı şirket tüm imkanlarıyla bu telefonu güçlendirmeye devam ediyor.

BlackBerry PRIV

Bugün (1 Aralık) itibariyle BlackBerry, PRIV modeli için sistem güncellemesi yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte telefonun performansının arttırılması amaçlanıyor. Batarya kullanım süresinin iyileştirilmesi ve daha güçlü bir kamera çekimi de güncellemenin diğer önemli özellikleri. Yani anlayacağınız hiç de sıradan bir güncelleme değil. Bunun yanında güvenlik konusunda da önemli yeniliklerin bu güncellemenin içerisinde yer alması da bir diğer konu. Bakalım bu uğraşlar BlackBerry’nin istediğini almasını sağlayabilecek mi.