BlackBerry Priv 280 dolardan satılıyor!

blackberry priv

BlackBerry’nin geçtiğimiz sene satışa sunduğu Priv, eBay üzerinden 280 dolara satılmaya başlandı. İşte BlackBerry Priv fiyatı hakkındaki detaylar.

Kanadalı akıllı telefon üreticisi BlackBerry’nin seneler sonra, geçtiğimiz yıl satışa sunduğu akıllı telefon modeli büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. BlackBerry Priv ismiyle raflardaki yerini alan modelin tek olumsuz noktası ise sahip olduğu yüksek fiyat etiketiydi.

İlk satışa sunulduğunda 600 dolar civarında bir fiyattan satışa sunulan BlackBerry Priv’in fiyatı şimdilerde ise 500 dolara kadar inmiş durumda.

BlackBerry’nin online mağazasında hali hazırda 500 dolardan satılan BlackBerry Priv, bugün eBay’de 280 dolardan listelendi. Mobilepros1 isimli eBay kullanıcısı sıfır BlackBerry Priv’i 280 dolardan satışa sundu. Mobilepros1 isimli kullanıcı tarafından satışa sunulan Priv’ler kısa sürede 600’den fazla sattı. eBay kullanıcısı, bu satışla ilgili herhangi bir stok ise belirtmiş değil.

blackberry priv

Blackberry’nin resmi sitesinde bile 500 dolardan satılan bir telefonun, başka bir kanal vasıtasıyla nasıl 220 dolar daha ucuza satıldığı ise gerçekten merak konusu. Eğer hali hazırda Amerika’da bir bağlantınız varsa, bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Elbette Priv’i Amerika eBay’den satın alıp kargoyla gelmesini beklemek riskli bir hamle olacaktır. Fakat orada yaşayan bir tanıdığınız vasıtasıyla, Priv’e piyasa fiyatının çok daha aşağısına sahip olabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Mobilepros1 isimli eBay kullanıcısı sattığı BlackBerry Priv modelleri hakkında herhangi bir ek açıklamada bulunmuş değil. Kullanıcı sadece ürünlerin sıfır olduğunu not düşmüş.