BlackBerry Priv fiyatında indirime gidildi

blackberry priv

Kanadalı cep telefonu üreticisi BlackBerry tarafından geçtiğimiz sene satışa sunulan Priv’de indirime gidildi. İşte BlackBerry Priv fiyatı ve diğer detaylar.

Bir zamanların popüler cep telefonu üreticilerinden biri olan BlackBerry, uzun süre sonra geçtiğimiz sene çıkardığı Priv modeliyle sahalara yeniden dönmüştü. BlackBerry Priv, özellikleri itibari ile üst segmente hitap eden bir model olmasının yanı sıra içerdiği fiziksel klavyesiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Priv’in tek olumsuz noktası ise 500 doları aşan fiyat etiketiydi. Avrupa’da daha da pahalıya satılan Priv, ülkemizde ise iPhone 6s ile yarışıyordu.

Sonuç olarak Kanadalı üretici kısa süre sonra BlackBerry Priv fiyatında az da olsa indirime gitme kararı almıştı.

Geçtiğimiz günlerde Mobil Dünya Kongresi’nde yeni telefonlarını tanıtan Kanadalı cep telefonu üreticisi, Priv’in fiyatında da bir kez daha indirime gitme kararı aldı.

Firmadan yapılan resmi açıklamada BlackBerry Priv fiyatının Amerika’da 150 dolar, İngiltere’de 80 pound, Avrupa’da ise 150 euro aşağıya çekildiği belirtildi.

Bu indirimin ülkemizde ne kadar tekabül edeceği ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat kaba bir hesaplamayla bile, BB Priv fiyatının en aşağı 500-600 TL civarında ucuzlaması gerektiğini söyleyebiliriz.

Tabi ki dip not olarak belirtelim. Priv hali hazırda ülkemizde o kadar da popüler bir telefon değil. Dolayısıyla BlackBerry Priv’i her elektronik perakendecisinde bulmanız pek de mümkün olmayabilir. Yine de internette e-ticaret üzerinden bu telefona ulaşmak daha kolay olacaktır.