Rainbow Six Siege’de Takımını Öldürenlere Acıma Yok

Rainbow Six Siege sistem gereksinimleri

Bugün piyasaya sürülecek olan Rainbow Six Siege’te takım arkadaşlarını öldürerek oyunun keyfini kaçıranlara göz açtırılmayacak. Bu trollere karşı şimdiden bir sistem hazırlanmış durumda.

Rainbox Six serisinin merakla beklenen yeni oyunu Rainbow Six Siege bugün oyunseverlerle buluşacak. Dünya genelinde birçok oyunsever yeni oyunu satın almak için beklerken, Ubisoft Montreal de oyunun çıkışı için hazırlanıyor. İnsanların keyifli bir oyun deneyimi yaşamasını isteyen Ubisoft Montreal, diğer oyuncuların keyfini kaçırmak için kendi takım arkadaşlarını öldüren oyun trollerine göz açtırmayacak.

Rainbow Six Siege cikis videosu!

Ubisoft Montreal bugün Twitter hesabı üzerinden yayınladığı açıklamayla, bu trolleri engellemek için gerekli sistemi geliştirdiklerini açıkladı. Stüdyo pek detay paylaşmamış olsa da, bu tür kötü niyetli kullanıcıların doğrudan banlanabileceği veya sadece adı kötüye çıkmış kullanıcıların bulunduğu farklı bir havuza atılabileceği söyleniyor. Online bir FPS oyunu olan Rainbow Six Siege’de, altışar kişiden oluşan polis ve suçlu ekipleri karşı karşıya gelecek.

Anonymous Şimdi de İzlanda’yı Hedef Aldı