BlackBerry Priv için ikinci Marshmallow atağı!

priv marshmallow

BlackBerry Priv için Marshmallow güncellemesi öncesi yeni bir beta programı başlatıldı. İşte detaylar.

BlackBerry firmasının ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv için bir süre önce Android 6.0 Marshmallow beta programı başlatılmıştı. Şimdi telefonun diğer sürümleri için de Marshmallow testlerine başlandı.

BlackBerry Priv için Marshmallow testleri!

Yaklaşık 1.8 GB boyutundaki Marshmallow sürümü, BlackBerry Priv STV100-1, STV100-3 ve STV100-4 versiyonları için yayınlandı. Geçtiğimiz ay firma kararlı Marshmallow sürümünü yayınlamış olsa da bu tüm cihazları kapsamıyordu. Dolayısıyla çalışmalar halen devam ediyor.

Ülkemizde de satılan modelin güncellemesi hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Çünkü telefon son derece sınırlı sayıda ve sadece belirli mağazalarda satılıyor.

Söz konusu güncellemenin STV100-4 versiyonu için de yayınlanacağını söylemiştik. Bu versiyon ülkemizde satılan BlackBerry Priv’leri de kapsıyor. Yani güncellemenin kısa süre sonra ülkemize gelmesi bekleniyor.

Android 5.1 Lollipop ile kutusundan çıkan cihazın Marshmallow güncellemesiyle birlikte daha performanslı ve daha uzun pil ömrüne sahip olduğu vurgulanıyor. Ayrıca güvenlik iyileştirmeleri ve Doze isimli güç tasarruf modu da yenilikler arasında.

Müzikseverler için 5 akıllı telefon!