Black Panther Wakanda Forever’dan yeni fragman

Black Panther Wakanda Forever

Önümüzdeki ay sinemalara gelecek olan Black Panther Wakanda Forever filminden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen filmleri arasında yer alan Black Panther’ın devam filmi olan Black Panther Wakanda Forever önümüzdeki ay sinema severlerle buluşacak. Hatırlarsanız heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı temmuz ayında Comic-Con’da yayınlanmıştı. Bu fragman kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşarak bugüne kadar en çok izlenen fragmanlardan biri oldu. Bu da izleyicilerin Black Panther Wakanda Forever’ı ne kadar heyecanla beklediğini gözler önüne serdi.

Nihayet önümüzdeki ay izleyici ile buluşacak film için tanıtım çalışmalarına hız veren Marvel, Wakanda Forever’dan yeni bir fragman daha yayınladı.

black panther wakanda forever

Black Panther rolüyle yıldızı parlayan Chadwick Boseman, 2020 yılında kanser sebebiyle hayatını kaybedince, devam filminin nasıl çekileceği merak konusu olmuştu. Boseman’dan sonra T’Challa rolünü başkasına vermek istemeyen Marvel, bunun yerine Black Panther unvanını ve kostümünü başka bir karakterin devralacağını açıklamıştı. Yayınlanan ilk fragmanda Black Panther’ı kısaca görsek de Black Panther’ın kim olduğu konusunda net bir ipucu verilmemişti. Yayınlanan bu yeni fragman ise yeni Black Panther’ın kim olduğu sorusunu büyük ölçüde cevaplıyor. Görünüşe bakılırsa yeni Black Panther, T’Challa’nın dahi kız kardeşi Shuri olacak. Zaten son dönemde gelen söylentiler ve sızıntılar da Shuri’ye işaret ediyordu.

Marvel’ın henüz sinematik evreninde görmediğimiz en önemli karakterlerden biri olan Namor, Wakanda Forever ile birlikte bu evrene dahil olacak. Wakanda gibi Marvel evrenindeki hayali bir medeniyet olan Atlantis’in lideri olan Namor, Aquaman benzeri özelliklere sahip. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlar, Wakanda ile Namor arasındaki savaşın filmde önemli bir yer tutacağını gösteriyor.

Öte yandan yeni fragmanda, kendi Iron Man benzeri kostümünü yaparak Iron Man’in yerini alan Riri Williams yani Iron Heart karakterini de daha net bir şekilde görme şansı yakalıyoruz.

PlayStation 5 oyunları PC’ye gelmeye devam ediyor