Black Panther için teaser videosu yayınlandı

Black Panther

Marvel tarafından Black Panther için teaser videosu yayınlandı. Ülkemizde Kara panter adıyla gösterilecek olan Black Panther, 6 Temmuz 2018’de gösterime girecek.

Marvel sinematik evrenine kendi filmi ile 2018’de katılacak olan Black Panther için yeni gelişmeler gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Önce filmin posteri yayınlanmıştı. Son olarak da Marvel tarafından Black Panther için teaser videosu yayınlandı.

1 dakika 52 saniyelik teaser videosu, filmdeki aksiyon sahnelerini pek göstermedi. Detaylı tanıtım videosunda Black Panther’in aksiyon dolu macerasına daha yakından tanıklık edebiliriz. Ancak bu video da, renkli bir filmin bizi beklediğini kanıtlar nitelikte. Maskeli düşmanlar, kumarhane çatışması vs. ilk göze çarpan detaylar arasında yer aldı.

Wakanda Kralı’nın oğlu T’Challa, vibranium meteryalinden yapılmış zırhı ile düşmanlarına karşı amansız bir mücadele verecek. Black Panther’i Captain America Civil War’da da izlemiştik. Filmdeki performansı çok beğenilen süper kahramanın filmi, hayranları tarafından mennuniyetle karşılanmıştı.

Ülkemizde Kara panter adıyla gösterilecek olan Black Panther, 6 Temmuz 2018’de gösterime girecek.

Öte yandan Marvel’in bir diğer filmi Spider-Man Homecoming ise 7 Temmuz’da vizyona girecek. DC tarafında ise ilk kadın süper kahraman filmi olan Wonder Woman’ın şu an gösterimde olduğunu hatırlatalım.

Black Panther için yayınlanan posteri görmek için haberimize tıklayın.