Galaxy S24 Ultra hakkında ilk detaylar gelmeye başladı

Samsung Galaxy S24 Ultra

Daha Galaxy S23 serisi çıkmadan Galaxy S24 serisi hakkında detaylar gelmeye başladı. Bu kez de Galaxy S24 Ultra hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Samsung merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S23’ü 1 Şubat’ta düzenleyeceği etkinlikte resmi olarak tanıtacak. Kısa süre sonra da satışa sunacak. Bu yüzden şu sıralar Samsung cephesinde tüm gözler Galaxy S23 serisine çevrilmiş durumda. Ancak daha Galaxy S23 serisi çıkmadan, Galaxy S24 serisi hakkında da ilk detaylar gelmeye başladı.

Son olarak da Galaxy S24 serisinin Ultra modeli hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı. 2024’ün ilk aylarında kullanıcılarla buluşması beklenen Galaxy S24 Ultra hakkında gelen ilk bilgiler, telefonun arka kamera düzeneğinde yeni bir telefoto lens kullanabileceğini gösteriyor.

Galaxy S24 Ultra

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Ice Universe hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre Galaxy S24 Ultra, öncülü, yani Galaxy S23 Ultra tarafından kullanılan telefoto lensi kullanmayacak. Bunun yerine yepyeni bir telefoto lense geçecek.

Öte yandan Galaxy S24 Ultra’nın arka kamerasındaki ana lens konusunda ciddi bir değişiklik yaşanmayacağı söyleniyor. Hatta Galaxy S23 Ultra’daki ana lensin aynısının S24 Ultra’da da kullanılması mümkün. Görünen o ki Samsung kamera tarafındaki atılımı ana lense eşlik eden telefoto ve periskop lenslerde yapacak. Zaten Galaxy S23 Ultra, 200 megapiksellik yeni nesil lense geçiş yaparak önemli bir atılım yapmış olacak. Bu yüzden bir sonraki yıl da bu lensin kullanılacak olması kabul edilebilir bir tercih.

Yeni iPad mini 2023 sonuna kalabilir