Black Friday 2022 ne zaman? İşte yanıtı

black friday p

Küresel bir indirim şöleni olarak nitelendirilen Black Friday’e artık sayılı günler kaldı. Peki bu yıl Black Friday hangi gün kutlanacak? İşte detaylar.

Black Friday 2022 ne zaman? İşte yanıtı. Alışveriş tutkunlarının merakla bekledikleri Kasım ayı nihayet başladı. Bilindiği üzere pek çok mağaza Kasım ayında muazzam indirimlere imza atıyor. Bu durumun temel sebebi ise Amerika’daki Black Friday etkinliği.

2019 Black Friday çılgınlığı kargo

Aslında bu etkinlik son birkaç yıla kadar yalnızca Amerika’da kutlanıyordu. Lakin e-ticaretin yaygınlaşması ve Amerika merkezli mağazaların bir şekilde Türkiye’de boy göstermeye başlaması, bu indirim şölenini küresel bir aktivite haline getirdi.

Elbette bu etkinlik ülkemizde farklı isimler altında kutlanıyor. ABD’de Black Friday olarak kutlanan bu dönem 25 Kasım’da başlıyor ve 27 Kasım’a kadar devam ediyor.

black friday

Black Friday 2022 ne zaman? İşte yanıtı

Ülkemize baktığımızda ise Black Friday yerine Muhteşem Cuma, İndirimli Cuma, Hızlı Cuma, Turuncu Cuma gibi farklı takılar kullanılıyor. Bu dönemde isim ne olursa olsun devasa indirimler kullanıcıları bekliyor.

Black Friday ABD’de 25 Kasım’da başlayacak olsa da Türkiye’de farklı e-ticaret siteleri farklı tarihlerde kutlamalar gerçekleştiriyor. Eğer sizin de almayı planladığınız çeşitli ürünler varsa Kasım ayında gerçekleşecek olan indirim kampanyalarını es geçmemenizi tavsiye ederiz.

black friday 1

Bu arada dip not olarak belirtelim. İndirim kampanyalarını kovalarken, sahte indirimlere aldırış etmemenizi tavsiye ederiz. Satın alacağınız ürünün fiyatını mutlaka internetten araştırın. Aksi takdirde dolandırılma ihtimaliniz bir hayli fazla.

Dahmer başrolü dizinin etkisinden çıkamamış!