Avatar 2’den yeni fragman yayınlandı

Avatar 2

Heyecanla beklenen Avatar 2’den yeni bir fragman daha yayınlandı. James Cameron imzalı film, aralık ayında izleyici ile buluşacak.

Usta yönetmen James Cameron’ın uzun yıllar üzerinde çalışarak ortaya çıkardığı son harikası Avatar, 2009 yılında vizyona girmiş ve büyük bir başarıya imza atmıştı. 3D’nin yaygın hale gelmesine öncülük eden film, 2 milyar dolardan fazla hasılat yaparak, “en çok hasılat yapan filmler” listesinin zirvesine yerleşti. Uzun süredeki yerini koruyan Avatar, yıllar sonra Avengers: Endgame tarafından zirveden indirildi. Ancak bu durum uzun sürmedi. Çünkü film yıllar sonra tekrar vizyona sokulunca, hasılatını biraz daha büyüterek liderliği Avengers: Endgame’den geri aldı. Bugün Avatar’ın hasılatı 2.8 milyar doları aşmış durumda. Bu yüzden uzun süredir beklenen devam filminden de beklentiler oldukça büyük.

Bu beklentileri karşılayıp karşılayamayacağı merak konusu olan Avatar 2 için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden yeni bir fragman daha yayınlandı. Avatar: The Way of Water adını taşıyan devam filminden yayınlanan bu yeni fragman, izleyicileri yine etkileyici bir görsel şölenin beklediğini gösteriyor.

avatar 2

İlk filmde başlayan hikayeyi devam ettirecek ola Avatar: The Way of Water, izleyicileri Pandora gezegenine geri götürecek. Ancak bu kez filmin odağı Pandora’nın su dünyası olacak. Fragmandan da göreceğiniz üzere filmde su dünyası önemli bir rol oynuyor.

Uzun yıllar süren bekleyişin ardından nihayet bu yıl vizyona girecek olan Avatar 2’den yayınlanan fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Film, 16 Aralık 2022’de sinemalarda!

PlayStation 5 önemli bir barajı daha aştı