Steam kış indirimleri ne zaman başlayacak? İşte yanıtı

steam winter sale

PC oyuncularının büyük bir sabırsızlıkla bekledikleri Steam kış indirimleri sonunda start alıyor. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Steam için PC oyunculuğunun can damarı diyebiliriz. Zaman zaman gerçekleşen indirimler sayesinde bu platform, oyun severlerin vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Kısa süre önce gerçekleşen Black Friday indirimlerinin ardından Steam’in bir sonraki indirim tarihi merakla bekleniyordu. Nihayet Steam kış indirimleri takvimi açıklandı.

Steam kış indirimleri başlıyor

Valve, PC oyuncularının merakla bekledikleri Steam kış indirimleri takvimini sonunda açıkladı. Buna göre Steam kış indirimleri 20 Aralık itibariyle start alacak. Her gün yeni oyunların ekleneceği indirim kuşağı 3 Ocak tarihinde sona erecek.

Kış indirimleri sayesinde yeni çıkan pek çok oyunun fiyatında önemli indirimler olacaktır. Aslına bakılırsa Steam gibi diğer dijital satış platformları da yılbaşı dolayısıyla önemli indirimler yapıyor. Özellikle PlayStation Store’un bu konuda hakkını vermek gerekiyor. Zira PS Store üzerinden yapılan indirimleri başka hiç bir dijital platformda bulmak mümkün değil. Gerçekten de yeni çıkan oyunlarda yüzde 50’lere varan indirimler gerçekleşebiliyor. Öyle ki normal şartlarda 469TL istenen bir oyunun fiyatı aniden 200TL’nin altına düşebiliyor.

O yüzden oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız, dijital platformlardaki indirim kampanyalarını takip etmenizi tavsiye ederiz. Çünkü dijital mağazalardaki oyunların fiyatları, kutulu versiyonlarına nazaran çok daha uygun. Aynı oyuna çok daha fazla ücret ödemenin pek de makul bir iş olmadığını belirtmek gerekiyor.

Microsoft Anaconda’yı salmaya hazırlanıyor