007 No Time To Die için ilk tanıtım videosu

007

Daniel Craig’in bir kez daha James Bond’a hayat vereceği 007 No Time To Die için merakla beklenen ilk tanıtım videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

İlk olarak 2006 yılında vizyona giren Casino Royal filmi ile James Bond karakterine bürünen Daniel Craig, belki de son kez Bond olarak sinema severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere Craig şimdiye kadar 2008’de Quantum of Solace, 2012’de Skyfall ve 2015’te de Spectre filmleriyle 007’ye hayat vermişti.

2015’te vizyona giren film sonrasında Craig’in bir daha Bond karakterine hayat vermeyeceği ve bu rol için başka bir oyuncuyla anlaşılacağı iddia edilmişti. Fakat sonradan yapılan açıklamada Craig’in 2020’de vizyona girecek olan 007 No Time To Die filminde de Bond’u canlandıracağı belirtilmişti.

Belki de son defa Bond karakterine hayat verecek olan oyuncu artık 51 yaşını geçmiş durumda. Dolayısıyla bir sonraki filmde James Bond’u daha genç bir oyuncunun canlandırması muhtemel görünüyor.

007

Türkiye’de en çok izlenen filmler için tıklayın

Öte yandan kadrosunda Ana de Armas, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Rami Malek, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Jeffrey Wright ve Christoph Waltz gibi isimlerin de yer aldığı No Time To Die için merakla beklenen tanıtım videosu da yayınlandı. Dilerseniz aşağıdan bu videoya göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Yeni 007 filmi tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 3 Nisan’da gösterime girecek.