Bizim İçin Şampiyon en çok izlenen film oldu

bizim için şampiyon 1

 Başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın yer aldığı Bizim için Şampiyon, zirveyi domine etmeye devam ediyor.

Son dönemde Mars Entertainment Group ve yapımcılar arasında yaşanan gerginlikten en karlı çıkan isim şüphesiz Bizim İçin Şampiyon adlı film oldu.

Başrollerinde Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın yer aldığı film 6. hafta sonunda da zirvedeki yerini korudu. Bizim için Şampiyon 6. hafta sonunda 162.935 kişi tarafından izlendi ve toplamda 1.891.506 izleyiciye ulaşmış oldu.

Efsane yarış atı Bold Pilot, usta jokey Halis Karataş ve eşi etrafında gelişen olayları konu edinen yapım, eleştirmenlerden de olumlu notlar almıştı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok izlenen filmler

Bizim için Şampiyon’un zirvede yer aldığı haftada DC sinematik evreninin son halkası olan Aquaman 115. 703 seyirciyle 2. sırada yer aldı. Aquaman ülkemizde toplam 745.463 kişi tarafından izlendi. 1 milyar dolar hasılat barajını aşarak DC sinematik evreninin en başarılı filmi olan Aquaman, ülkemizde de iyi bir iş çıkarmışa benziyor.

Geçtiğimiz hafta sonu ülkemizde en çok izlenen üçüncü film ise Ralph ve İnternet (Oyunbozan Ralph 2) oldu. Ralph ve İnternet açılış haftasında 111.795 kişi tarafından izlendi. Vizyona yeni giren bir diğer film olan Robin Hood 64.782 kişi tarafından izlenirken, 3. haftasını geride bırakan Börü ise 58.051 seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı.

İki yeni Görevimiz Tehlike filmi daha geliyor