Bitcoin yine düşüşe geçti! Peki yükseliş ne zaman?

Bitcoin düşüşü milyarder yatırımcı

Kripto para piyasasının temeli olan Bitcoin yine düşüşe geçti. Peki yükseliş ne zaman başlayacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Kripto para piyasasındaki sular durulmuyor. Başlayan düşüş trendi tam bitti derken tekrardan start aldı.

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin önemli bir eşiği aşarak 40 bin dolar seviyesini geçmeyi başarmıştı. Bu kripto para yatırımcıları için önemli bir eşikti. Fakat beklenen olmadı. 40 bin dolar eşiğinin aşılmasının ardından Bitcoin’in yukarı yönlü bir yükselişe geçmesi bekleniyordu.

Fakat ne oldu? Bitcoin 40 bin doları gördükten sonra destek noktasının altına geri döndü. 40 bin dolar üzerinde tutulamayan Bitcoin, tekrardan 36 bin dolar seviyelerine kadar düştü.

Bitcoin yine düşüşe geçti! Peki yükseliş ne zaman?

Şimdi gelelim asıl sorumuza. Yükseliş ne zaman gelecek? Açık konuşmak gerekirse şu anda geleceği kestirmek çok güç. Bu durgunluk ne kadar daha devam eder, daha büyük bir düşüş gelir mi, önümüzdeki süreçte ani yükselişler yaşanır mı, kestirmek gerçekten çok güç.

Bazı uzmanların bu konuda yorumları mevcut. Fakat bu yorumlara güvenmek de ne kadar doğru ayrı bir soru işareti.

Her zaman olduğu gibi yine ufak bir hatırlatmada bulunalım. Bu ve diğer kripto para içeriklerimiz kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla yatırımlarınızı kendi fikirleriniz doğrultusunda yapmanız daha doğru olacaktır. Malum kripto para piyasası hayli riskli bir deniz gibi.

Amazon şirketleri platformdan çıkarıyor: Yeni bir temizlik yapıldı