Atiye final sezonu hayranlarıyla buluştu (Video)

Atiye 2. sezon

Atiye final sezonu beklenmeyen bir şekilde bomba gibi geldi. Peki bu sezon bizleri neler bekliyor? Hadi gelin hem bu detaylara hem de yayınlanan videoya birlikte bakalım.

Türkiye’de fırtına gibi esen Atiye dizisi ilginç bir hikayeye sahip. Göbeklitepe gibi tarihi bir mekanda geçen bu dizi birçok kişi tarafından takip ediliyor. Oyuncu kadrosu gerçekten de son derece sağlam diyebiliriz. Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi isimler dizide bulundu.

Şanlıurfa’da yer alan Göbeklitepe’yi konu alan dizinin tüm dünyada birçok izleyicisi bulunuyor. Türkiye’de Atiye ismiyle bilinse bile diğer birçok ülkede “The Gift” adını aldı. Dünya genelinde merak uyandıran dizi Netflix kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Şimdiyse final bölümüyle aynı heyecanı uyandırdı diyebiliriz.

Atiye final sezonu 8 yıllık kayıp sürecine odaklanıyor

Dizide Atiye ile Erhan’ın kızlarının kaybolması bu seferki odak noktası haline geldi. Yaklaşık olarak 8 yıldır kayıp olan kızları bazı ipuçları ile birlikte bulunacak. Spoiler vermek istemediğimiz için çok derine inmiyoruz.

Atiye final sezonu

Atiye ve Erhan kızlarının peşine düştüklerinde karşılarına aslında hiç beklemedikleri bazı gerçekler çıkacak. Bu gerçekler onların bugüne kadar hiç karşılaşmadığı türden. Türkiye yapımı Netflix dizileri Hakan: Muhafız ile başladı. Hemen ardından yeni yerli diziler geldi. Böylece Türkiye’den de sağlam yapımların çıkabileceği gösterilmiş oldu.

Atiye 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?

Atiye dizisinin final sezonunu izlemek istiyorsanız hemen aşağıya sizler için fragman bıraktık. Bu fragman dizide neler olacağını genel hatlarıyla gösteriyor. İzledikten sonra fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.