Bitcoin ADA ve ETH yeni fiyatlar deneyecek

Kripto paralar için babasını

Bitcoin ADA ve ETH kripto para dünyasının en büyük dijital varlıkları olarak biliniyor. Elbette Bitcoin ile ilgili hareketler diğer kripto para birimlerini de etkileyecek. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Bitcoin ADA ve ETH her zaman için yukarıya doğru yön belirlemeye çalışıyor. Bitcoin fiyat yükselişine uğradığı andan itibaren diğer tüm kripto paralar benzer yükselişler yakalıyor. Cardano ise hem sıkı bir şekilde kripto para devini takip edip hem de kendi yönünü çizmeye çalışıyor.

Analistler tarafından yapılan açıklamalara göre Bitcoin bu hafta güçlü bir yükseliş sağlayabilir. 44 bin dolara kadar düşen dev kripto para kendisini hızla toparlayıp 45 bin doların üzerine çıktı. Görece yükseliş emaresi vermiş oldu.

Bitcoin ADA ve ETH yeni zirveler istiyor

The Wolf Of All Streets Tarafından yapılan açıklamalara göre Ethereum en fazla yükselen kripto paralar içerisinde yer alacak. Fiyatı 3500 dolar seviyesindeyken aniden 3160 dolara düşen bu kripto para devi yeniden yükselmeye hazırlanıyor. Bazıları ise onun ayı sezonunda olduğunu düşünüyor.

Bitcoin ADA ve ETH

Ethereum yeni ataklarla birlikte 5 bin dolar seviyesine yükselebilir. ADA coin Alonzo hardfork etkinliği nedeniyle bir miktar yükseliş yakaladı. Gün içerisinde yüzde 16 yükseliş seviyesini yakalayan bu kripto para birimi 2.8 dolar direncini aşmaya çalışıyor. Eğer her şey beklendiği gibi giderse 5 dolar seviyelerine kadar yaklaşabilir.

Bitcoin ülkelerin resmi para birimi olmaya devam edebilir

Bitcoin ADA ve ETH için genel olarak bakıldığında kafaların son derece karışık olduğunu söyleyebiliriz. Bazıları ayı sezonunda olduğumuzu düşünürken kimileri ise boğa sezonu vurgusu yapıyor. Muhtemelen 2 hafta içerisinde piyasanın yönü net olarak belli olacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.