Bitcoin 60.000 dolara gidiyor! Yeni rekor mu gelecek

Bitcoin düşüşü milyarder yatırımcı

Kripto para piyasasında yine hareketli saatler yaşanıyor. Bitcoin bu sabah 59.400 doları aşarak 60.000 dolara göz kırptı. İşte konunun detayları.

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Geçtiğimiz yıllara baktığımızda Mart ayının kripto paralara pek yaramadığını net bir şekilde görebiliriz. Özellikle geçtiğimiz yıl BTC’nin yüzde 50’ye yakın değer kaybetmesi tüm taşları yerinden oynatmıştı.

Bu sebepten ötürü Mart ayında yatırımcılarda bir çekimserlik oluştu. Buna rağmen BTC, kanlı Perşembe’nin yıl dönümünde yeni bir rekora yelken açtı.

Öğlen saatlerinde BTC’nin değeri 59.400 dolara kadar ulaştı. Bu da BTC için yeni bir zirve noktasının sinyallerini verdi. Günün ilerleyen saatlerinde BTC’nin yeni bir rekor kırıp kırmayacağı ise büyük merak konusu.

Bitcoin 60.000 dolara gidiyor! Yeni rekor mu gelecek

Öte yandan ikinci en büyük kripto para konumunda yer alan ETH ise uzun süredir 1800 dolar seviyelerini geçebilmiş değil. 2040 dolar ile tarihi rekorunu kıran ETH’den yeni bir rekorun gelip gelmeyeceği şimdilik merak konusu.

Nisan ayında önemli bir güncelleme alacak olan ETH’nin sonrasında yeni rekorlar kırabileceği düşünülüyor. Elbette bu şimdilik bir varsayımdan ibaret.

Bu arada her zaman olduğu gibi yine belirtmekte fayda var. Bu yazıda size yatırım tavsiyesi verilmemektedir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendiniz planlamalısınız. Sonuçta kripto para piyasası risklerle dolu. ETH’nin geçtiğimiz yıllarda 1400 dolardan 70 dolara kadar düştüğünü unutmamak gerekiyor.

Ethereum madenciliği bitiyor! İşte tarih