HTC Giyilebilir Cihaz Üzerinde Çalışıyor

HTC Tablet 605

HTC giyilebilir cihaz ve yeni bir tablet üzerinde çalıştığını resmi olarak doğruladı.

HTC giyilebilir cihaz uzun süredir teknoloji dünyasının gündemindeydi ve her ne kadar resmi açıklama gelmemiş olsa da cihazın yapım aşamasında olduğu biliniyordu. HTC’nin geçtiğimiz hafta Ney York’ta düzenlediği ve yeni HTC One’ı tanıttığı etkinlik kapsamında, giyilebilir teknolojiler alanındaki bu yeni ürününü de tanıtabileceği söyleniyordu ama beklenen olmadı.

HTC_Tablet

HTC giyilebilir cihazın bu etkinlik kapsamında tanıtılması hem zamanlaması hem de göreceği ilgi açısından uygun görünüyordu oysa ki. Mobile World Congress 2014 kapsamında yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S5’i tanıtan Samsung, bu telefonuyla beraber yeni giyilebilir cihazlarını da tanıtarak cihazları göz önüne çıkarmayı başarmıştı ve HTC‘nin de benzer bir yol izlemesi bekleniyordu. Ancak görünen o ki HTC, yeni giyilebilir cihazını tanıtmak için henüz doğru zamanın gelmediğine karar vermiş.

HTC’nin giyilebilir teknolojiler alanındaki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan HTC CEO‘su Peter Chou, firmanın giyilebilir teknolojiler üzerinde çalışmakta olduğunu doğruladı ama bu cihazın akıllı saat mi yoksa akıllı bileklik mi olacağını açıklamadı. Chou’ya görme bu cihazın geçtiğimiz haftaki etkinlikte tanıtılması söz konusu değildi ve bu cihazın görücüye çıkarılması için bir süre daha beklenebilir. Ayrıca Chou diğer cihazlara da değindi ve HTC’nin yeni bir tablet üzerinde de çalışmakta olduğunu doğruladı.

Galaxy S5 Stok Sorunuyla Karşılaşabilir