Assassin’s Creed Unity Hakkında Yeni Detaylar

Assassins Creed Unity Hakkında Yeni Detaylar

Merakla beklenen Assassin’s Creed Unity’nin ana kahramanı Arno’nun geçmişi ve oyunun geçeceği yıllar hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Ubisoft Montreal tarafından geliştirilen ve son yılların en popüler oyun serileri arasında yer alan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Unity, bir süre önce gün yüzüne çıkmıştı. Ortaya çıktığı andan itibaren bu yılın en merak edilen oyunları arasında yerini alan Assassin’s Creed Unity, geçtiğimiz hafta düzenlenen E3 2014 kapsamında detaylı olarak tanıtıldı ve oyun hakkında merak edilen birçok detay gün yüzüne çıktı.

Assassin's_Creed_Unity

Fransız Devrimi sırasında Paris’te geçecek olan Assassin’s Creed Unity‘nin ana kahramanı Arno’nun E3 2014 kapsamında ortaya çıkmasının ardından, şimdi de karakterin geçmişi ve oyunun geçeceği yıllar hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Fransız Devrimi’ni konu alacağı bilinen Unity, Bastille Baskını ile Robespierre’nin vurulması arasında geçen dönemi, yani 1789 – 1894 yıllarını anlatacak. Fransız Devrimi’nin birçok kilit olayını barındıran bu 5 yıllık süreye odaklanacak olan Unity’te hangi tarihi olaylara yer verileceği ise henüz bilinmiyor.

Assassin’s Creed Unity‘deki ana karakterimiz olan Arno, Versay doğumlu bir Fransız asilzadesi. Henüz bir çocukken babasının öldürülmesine şahit olmasının ardından Tapınak Şövalyeleri’nin peşine düşen Arno’nun Assassin’s Creed serisinin baş kahramanı olan Desmond’ın atalarıyla herhangi bir bağı bulunmuyor.

Far Cry 4′ün Ana Karakteri Gün Yüzüne Çıktı