Assassin’s Creed Unity Çıkış Tarihi Açıklandı

Assassins Creed Unity Çıkış Tarihi Açıklandı

2014 yılının en merak edilen oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed Unity’nin çıkış tarihi E3 2014 kapsamında Ubisoft tarafından duyuruldu.

Son yılların en popüler serileri arasında yer alan Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Unity geçtiğimiz aylarda internete sızan görüntülerle ortaya çıkmış ve kısa bir süre sonra da Ubisoft tarafından resmi olarak duyurulmuştu. Şu sıralar Los Angeles’ta düzenlenmkte olan E3 2014‘ün en merak edilen oyunlarından olan Assassin’s Creed Unity, beklendiği üzere kapsamlı olarak tanıtıldı ve böylece oyun hakkında merak edilen birçok detay gün yüzüne çıktı.

Assassin's_Creed_Unity

E3 2014 kapsamında oyunseverlere gösterilen Assassin’s Creed Unity videoları büyük beğeni toplarken, dört farklı suikastçinin beraber mücadele etmesi dikkatleri üzerine topladı. Yeni Assassin’s Creed oyununda multiplayer önemli bir rol oynayacak gibi görünse de, oyunun bir ana karakteri mevcut ve o da bugüne kadarki en ölümcül suikastçi olarak edilen Arno Dorian.

Fransız Devrimi sırasında Paris’te geçecek olan oyunda yöneteceğimiz Arno Dorian, küçükken yaşadığı bir trajedi sonrası Fransa’daki yozlaşmaya karşı savaş açmış bir genç. Ortaya çıktığı ilk günden beri büyük ilgi gören ve E3 2014 sonrası bu ilgiyi daha da arttırmayı başaran Unity’nin PlayStation 4, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak 28 Ekim‘de piyasaya sürülecek.

Rise of the Tomb Raider Gün Yüzüne Çıktı