Assassin’s Creed Victory Hakkında İlk Detaylar

Assassins Creed Victory 1

Assassin’s Creed serisini 19. yüzyıl Londra’sına taşıyacak olan Assassin’s Creed Victory hakkında ilk detaylar ve oyundan ilk görüntüler yayınlandı.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği konferansla geride bıraktığımız çeyreğin mali sonuçlarını açıklayan ünlü oyun firması Ubisoft, etkinlik kapsamında gelecek planlarını açıklamayı da ihmal etmedi. Yeni Assassin’s Creed oyunu, Tom Clancy’s The Division ve Tom Clancy’s Rainbow Six Siege’in bu mali yıl içerisinde, yani 31 Mart 2016’ya kadar oyunseverlerle buluşacağını duyuran Ubisoft, şimdilik Assassin’s Creed Victory adıyla anılan yeni Assassin’s Creed oyununundan ilk detayları ve görüntüleri de oyun dünyasıyla paylaştı.

Assassin's_Creed_Victory (5)

Assassin’s Creed Unity‘nin çıkışında yaşanan sorunları yeni nesile geçiş aşamasındaki zorluklara bağlayan Ubisoft yöneticisi Yves Guillemot, yeni oyunda da Unity’de kullandıkları oyun motorunu kullanacaklarını ama bu sefer tecrübeli oldukları için çok daha iyi bir iş çıkaracaklarını belirtti.

19. yüzyılda yani Victoria dönemi Londra’sında geçecek olan Assassin’s Creed Victory, birçok yenilikçi özelliği seriye dahil edecek ve bu yılın sonbahar aylarında PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a yönelik olarak satışa sunulacak.

Assassin's_Creed_Victory (2)

Microsoft Elektronik Kalem Üreticisini Satın Aldı