Frozen 2 için yeni tanıtım videosu yayınlandı

frozen 2

Tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyonu Frozen’ın devam filmi geliyor. İşte Frozen 2 için yayınlanan yeni tanıtım videosu.

Son dönemde animasyon filmlerinin hayli revaçta olduğunu söylemek mümkün. Eskiden animasyon filmlerini yalnızca küçük yaştaki izleyiciler tercih ederken, günümüzde bu tarz yapımlar her yaştan izleyiciler takip ediyor.

Özellikler son yıllarda çıkan bazı animasyonların 1 milyar dolar üzeri hasılatlara imza atması da dikkatlerden kaçmıyor. Bu alanda bir numara olan isim ise 2013 yılında vizyona giren Frozen. Ülkemizde de hayli ilgi gören yapım, gelmiş geçmiş en çok hasılat elde eden animasyon filmi olmayı başarmıştı.

Frozen 2 için yeni tanıtım videosu

Disney biraz geç de olsa Frozen 2 için harekete geçmişti. 2018’de çalışmalarına başlanan Frozen’ın devam filmi bu yılın sonlarına doğru izleyiciyle buluşacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 20 Kasım’da gösterime girecek olan Frozen 2 için geçtiğimiz gün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Dilerseniz yeni yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. 2013 yılında vizyona giren Frozen, dünya genelinde 1.27 milyar dolarlık hasılata erişmişti. Bir diğer Disney yapımı olan Incredibles 2 ise 1.24 milyar dolarlık hasılatla en çok izlenen animasyon filmleri listesinin 2 numarasında yer alıyor.

Haziran ayında vizyona girecek filmler