Binance üzerinden para nasıl çekilir?

binance 3

Yeni gelen kripto para düzenlemesi sonrasında Papara ve ininal gibi hizmetler servis dışı kalıyor. Peki Binance üzerinden para nasıl çekilir? İşte bu sorunun yanıtı.

Kripto para piyasasını takip edenlerin de bildiği üzere geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete’de bir yönetmelik yayınladı. Yayınlanan bu yönetmelik 30 Nisan itibariyle elektronik para kuruluşlarının, kripto para borsalarına aracılık etmelerini yasaklıyor. Peki Binance üzerinden para çekmek için elektronik para kuruluşlarını kullananlar şimdi ne yapacaklar.

Malum, yerli borsalar için herhangi bir sorun söz konusu değil. Çünkü bu borsalarda direkt olarak bankalar üzerinden para yatırıp, çekebiliyorsunuz. Lakin söz konusu Binance olduğunda bankalar üzerinden işlem yapmak pek de mümkün olmuyor.

Binance üzerinden para nasıl çekilir?

Peki Türkiye’deki Binance kullanıcıları 30 Nisan itibariyle bu kripto para borsasında yer alan paralarını nasıl çekecekler? Aslında son derece basit. Yapmanız gereken ilk şey yerli bir kripto para borsasında hesap açmak olacaktır. Ardından Binance üzerinden çekmek istediğiniz kripto paranızı USDT’ye çevirerek, hesap açtığınız yerli kripto para borsasına transfer edeceksiniz.

Son adımda USDT’yi TRY’ye çevirip, parayı banka hesabınıza aktaracaksınız. Bilmeyenler için söyleyelim. USDT yani Tether dolara sabitlenmiş bir stable coin. Üstelik bu coin’in transfer ücretleri de çok yüksek değil. Yani transfer sırasında da öyle büyük meblağlar ödemeniz gerekmiyor.

Uzman kripto para trader’ı 5 alt coin tavsiyesi verdi! İşte detaylar!