Uzman kripto para traderı 5 altcoin tavsiyesi verdi

abd kripto para

Kripto para alanında uzman isimlerden biri olan trader Ben Armstrong, takipçilerine 5 altcoin tavsiyesi verdi. İşte konunun detayları.

Son dönemde hayli popüler olan şeylerden birisi de kripto paralar. Herkes az çok kripto para piyasasına girerek, alım, satım gerçekleştiriyor. Bu piyasada önemli olan şey ise patlamaya hazır kripto paraları bulabilmek. Malum bazı kripto paralar 10X, 20X gibi muazzam artışlara imza atabiliyor. Bu durumda yatırımcılarda son derece iyi kazançlar elde ediyorlar.

Elbette burada esas olan şey yatırım yapılacak altcoini bulabilmek. Uzman kripto para trader’larından biri olan Ben Armstrong takipçilerine favori 5 altcoinini söyledi. Armstrong bu altcoinlerin ileride önemli oranda değerlenebileceğini açıkladı.

Uzman kripto para traderı 5 altcoin tavsiyesi verdi

Bu altcoinlerle ilgili bilgi vermeden önce sizi uyaralım. Bu yazıdaki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildi. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi tercihleriniz doğrultusunda yapmanız gerekmektedir.

Şimdi gelelim ünlü trader’ın tavsiye ettiği 5 altcoine.

  • Holochain (HOT)
  • BitTorrent (BTT)
  • VeChain (VET)
  • Harmony (ONE)
  • Pundi X (NPXS)

Ünlü trader bu 5 altcoine çok güvendiğini belirtiyor. Hepsine güvenmesinin nedenini de uzun uzadıya açıklamış fakat biz bunlara çok fazla girmiyoruz.

Son birkez daha belirtelim. Bu yazıdaki hiç bir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Sonuçta kripto para borsası 7 / 24 devamlılığı olan ve inişi çıkışı bol olan bir borsa. Dolayısıyla bu borsada kimseye güvenmemeniz, sadece kendi fikirleriniz doğrultusunda hareket etmeniz daha doğru olabilir.

İşlemci ve ekran kartı ile aynı anda madencilik yapma