Bill Gates ve Elon Musk birbirine girdi

Elon Muk Starship hakkında konuştu: "Çok aptallık ettik."

Teknoloji dünyasının iki önemli ismi Bill Gates ve Elon Musk birbirlerine girdi. Peki ama neden? İşte konu ile ilgili detaylar.

Son dönemde dünya basınında kendisine yer bulan iki isim var. Gates ve Musk. Bilindiği üzere Bill Gates Microsoft’un kurucusu ve eski CEO’su. Gates’in şu aralar ismini çok sık duymamızın nedeni ise koronavirüs üzerine yaptığı açıklamalar.

Hatta Gates öyle ilginç açıklamalarda bulundu ki koronavirüs aşısına Microsoft’un çip yerleştirdiğini ve bu çiplerle insanları kontrol edeceğini düşünenler bile oldu. Elbette biz böyle birşeye sadece gülüp geçiyoruz.

Şu sıralar gündemde olan diğer isim ise Elon Musk. Tesla, SpaceX ve benzeri pek çok kuruluşun sahibi olan Musk kripto paralar üzerine yaptığı yatırımlar ve attığı tweetler ile gündemde.

Bill Gates ve Elon Musk birbirine girdi

Geçtiğimiz günlerde Gates, Elon Musk’ın yaptıklarını eleştirmiş ve Musk’ın kripto paralara yaptığı yatırımları gereksiz olarak nitelendirmişti. Microsoft’un kurucusu Musk’ın da kripto paralar yerine kendisi gibi aşılara yatırım yapması gerektiğini savundu.

Şimdi Gates’in bu söylemine Musk’tan nasıl bir karşılık geleceği merak konusu. Herşeyi bir kenara bırakırsak insanlığın gelişimi için bu kadar çabalayan Musk’ın aşılar konusunda çekimser kalması hayli ilginç diyebiliriz.

Sonuçta Elon Musk yaptığı ve geliştirdiği sistemler ile insanlığın hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Bakalım ikili arasındaki bu söz dalaşı nereye varacak. Bunu yakında göreceğiz.

Galaxy A52 Google Play Console’da görüntülendi