Beyond Good and Evil 2 internet bağlantısı olmadan çalışmayacak

Beyond Good and Evil 2

Ubisoft’un uzun süredir üzerinde çalıştığı aksiyon oyunu Beyond Good and Evil 2 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasının köklü firmalarından biri olan Ubisoft, geçtiğimiz E3 interaktif oyun ve eğlence fuarında Beyond Good and Evil 2’nin geliştirme sürecinde olduğunu duyurmuştu. İlk etapta oyunla ilgili kısa sinematikler yayınlanmış, sonrasında ise kısa kısa oynanış videoları ortaya çıkmıştı.

Henüz oyunun ne zaman ya da hangi platformlara çıkacağı belli olmasa da bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Ubisoft yetkilileri katıldıkları bir soru cevap etkinliğinde Beyond Good and Evil 2 ile ilgili bazı önemli ayrıntıları açıkladılar.

Beyond Good and Evil 2 için internet zorunlu olacak

Bir oyun severden gelen “oyunda internet bağlantısı zorunlu olacak mı?” sorusuna, “Evet” cevabı verildi. Ubisoft yetkilileri, Beyond Good and Evil 2’de bir uzay korsanının maceralarına tanıklık edeceğimizi ve bu maceranın co-op seçeneğiyle muazzam hale getirildiği belirtilmiş. Elbette oyunu tek başınıza oynama imkanınız da bulunuyor. Fakat bu internet bağlantısı olmadan oyuna giremeyeceğiniz gerçeğini değiştirmiyor.

Kısaca özetlemek gerekirse, BGE 2’yi oynamak için sürekli olarak internete bağlı olmanız gerekecek. Bu durum hem konsollar, hem de PC için geçerli olacak.

Günümüzde hemen hemen her evde internet olduğunu düşünürsek, bu durum pek çok oyun sever için sorun teşkil etmeyecektir. Muhtemelen Ubisoft bu kararı korsana karşı mücadele çerçevesinde almıştır.

Atari tabancası ile banka soymaya çalıştılar