Beyond Good & Evil 2 Ubisoft’ta Kaldı

Beyond Good Evil 2 Ubisoftta Kaldı

Geçtiğimiz günlerde kendi stüdyosunu kuran Michel Ancel tarafından geliştirilmekte olan Beyond Good & Evil 2’nin yapım aşamasına Ubisoft’ta devam edilecek.

Rayman ve Beyond Good & Evil gibi klasikleşmiş serileri Ubisoft stüdyosu bünyesinde geliştiren oyun yapımcısı Michel Ancel, geçtiğimiz günlerde yayınladığı açıklamada Wild Sheep adını taşıyan yeni bir stüdyo kurduklarını ve bu stüdyo bünyesinde yeni bir oyun geliştirdiklerini açıklamıştı. Ancel yayınladığı bu açıklamada Ubisoft’tan ayrılmayacağını ve aynı anda iki stüdyoda birden görev alacağını açıklamış olsa da, merakla beklenen Beyond Good & Evil 2’nin hangi stüdyo tarafından geliştirileceğine değinmemişti.

Beyond_Good_&_Evil_DG

Yayınlandığı tarihte beklenen ilgiyi görmemiş olan Beyond Good & Evil, ilerleyen yıllarda oyunseverlerin dikkatini çekmiş ve yıllar içinde kendi hayran kitlesini oluşturarak devam oyunun yolunu açmıştı. Seridir hayranları tarafından yıllardır beklenen Beyond Good & Evil 2‘nin yapım aşamasında olduğunu bir süre önce açıklayarak serinin hayranlarını sevindiren Ubisoft, bugün yaptığı açıklamayla oyunun kendi bünyelerinde geliştirilmeye devam edeceğini duyurdu.

Mass Effect 4 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı