Atari tabancası (NES Zapper) ile banka soymaya çalıştı!

NES Zapper

Ülkemizde atari silahı olarak bilinen NES Zapper bugün ilginç bir olay ile gündeme geldi. Meksika’da bir adam NES Zapper ile banka soymaya çalıştı. Peki, bu adam bankayı soymayı başarabildi mi?

Nintendo Entertainment System (NES) ülkemizde bir dönem klon cihazlardan dolayı atari olarak biliniyordu. 90’lı kuşağın atari olarak bildiği klon NES cihazlardaki Duck Hunt oyununu hepiniz hatırlarsınız. Hani tabanca ile ördek vurduğumuz oyun. Ördeği vurmak için kullandığımız Zapper silahı bugün ilginç bir olay ile gündeme geldi.

NES Zapper ile banka soymaya çalıştı!

Meksika’nın Hermosillo şehrinde bir adam gözüne kestirdiği bankayı soymak için planlar yapmış. Henüz ismi açıklanmayan bankayı soymak için içeri dalan soyguncu, aşağıdaki resimde de görebileceğiniz gibi Zapper’ın gerçek bir silah görünmesi için kablosunu kesip, siyah bantla bantlamış.

NES Zapper

Uzaktan bakıldığında silah gibi görünen Zapper, neyse ki güvenlik güçlerini kandıramadı. Kısa süre içerisinde yakalanan soyguncunun, bu olaydan sonra 15 farklı suçtan daha arandığı ortaya çıktı.

Nintendo Switch reklamı Türk TV kanallarında!