Battlefield 5 için ilk video yayınlandı!

Battlefield 5

EA Games Battlefield 5 için ilk teaser videosunu yayınladı. Battlefield V grafikleri ile büyüleyecek. Peki, Battlefield V konusu ne olacak? İşte detaylar!

EA Games, 23 Mayıs‘ta yeni Battlefield oyununu tanıtacak. Oyunun anıtımına 2 gün kala bugün Battlefield V için ilk Teaser video yayınlandı. 4K çözünürlüğünde yayınlanan bu video sayesinde, oyunun konusu ve bazı özellikleri ortaya çıktı.

Grafikleri ile büyüleyici görünen oyunda, Call of Duty Black Ops 4‘ün aksine olması gerektiği gibi hikaye modu yer alacak. Dünya Savaşları’nı konu alması beklenen Battlefield 5’in, henüz hangi tarihleri konu alacağı bilinmiyor.

Call of Duty Black Ops 4 ön inceleme

Herkesin tahmin ettiği gibi EA Games, paranın kokusunu almış olacak ki Battle Royale tarzı bir modu Battlefield V‘e ekleyecek gibi görünüyor. Oyunun HUD ekranında yer alan göstergede, çoklu oyuncu modunda, PUBG ve Fortnite gibi geriye sayımın yapıldığını görüyoruz.

Şimdilik oyunun hakkında net bir açıklama bulunmadığını belirtelim. 23 Mayıs günü oyunun tüm detaylarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Takipte kalın.

Battlefield 5 için ilk video!