Battlefield 5 sistem gereksinimleri açıklandı!

Battlefield 5 sistem gereksinimleri

Battlefield 5 sistem gereksinimleri bugün Origin üzerinden açıklandı. Battlefield 5 sistem gereksinimleri ile enterasan bir şekilde orta halli bilgisayarlarda bile çalışacak.

EA ve DICE, dün düzenlemiş olduğu canlı etkinlikte, 2. Dünya Savaşı’nı konu alan yeni FPS oyunu Battlefield 5’i tanıtmıştı. Grafikleri ile tabiri caizse yok artık dedirten Battlefield 5, oyuncuları yüksek sistem isteme ihtimali ile korkutmuştu. Bugün ise Battlefield 5 sistem gereksinimleri açıkladı. Origin üzerinden yapılan açıklama ile korkularının yerini, rahatlama aldı.

Battlefield 5 sistem gereksinimleri nasıl?

Açıklanan Battlefield V sistem gereksinimleri şimdilik oyunu minimum ayarlarda oynamak için yeterli olan donanımı kapsıyor. Electronic Arts optimizasyonu çok iyi yapacak gibi görünüyor. Çünkü Battlefield 5, artık yıllanmış olan GeForce GTX 660 ve Radeon HD 7850 ekran kartları ile çalışabilecek.

Geli dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve yüreklere su serpen Battlefield V sistem gereksinimleri ile sizleri baş başa bırakalım.

Battlefield 5 tanıtıldı! 2. Dünya Savaşı bizi bekliyor!

Battlefield 5 minimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 veya Windows 10
İşlemci (AMD): AMD FX-6350
İşlemci (Intel): Core i5 6600K
RAM: 8GB RAM
Ekran Kartı (AMD): AMD Radeon HD 7850 2GB
Ekran Kartı (NVIDIA): Nvidia GeForce GTX 660 2GB
DirectX: 11.0
Depolama alanı: 50GB

Battlefield 5 sistem gereksinimleri

Bu sistem gereksinimlerinin oyunun çıkış tarihine doğru değişme ihtimali bulunuyor. Bize göre; Battlefield 5‘i yüksek ayarlarda ve Full HD çözünürlükte oynamak için Nvidia GTX 9 serisi ekran kartı yeterli olacaktır. Oyunu 4K çözünürlükte ve maksimum ayarlarda oynamak isteyenler ise muhtemelen GTX 1080 (x2) SLI ekran kartına sahip olması gerekecek.

Son olarak Battlefield 5’in Battlefield 1’de olduğu gibi Türkçe dil seçeneği ile gelme ihtimalinin çok yüksek olduğunu belirtelim.

Battlefield 5’i Origin üzerinden satın almak için tıklayın.