Battlefield V açık beta için tarih verildi!

Battlefield V açık beta

EA Games ve DICE bugün Battlefield V açık beta için tarih verdi. Battlefield V açık beta beklenenden daha geç açılacak gibi görünüyor. İşte Battlefield V hakkında bilinenler.

Electronic Arts ve DICE‘ın geliştirdiği 2. Dünya Savaşı’nı konu alan Battlefield V’in kapalı alpha testlerine geçtiğimiz haftalarda başlanmıştı. Oyunun kapalı alpha testlerinin başlamasının sonra şimdi de herkes için açık olacak beta testinin tarihi belli oldu. Grafikleri ile büyüleyen Battlefield V açık beta tarihi ile oyunu bekleyenleri biraz üzecek gibi görünüyor.

Battlefield V açık beta ne zaman başlayacak?

Minimumda Nvidia GeForce GTX 1050 ekran kartı ve Intel Core i5 6600K işlemci talep eden Battlefield V’in kapalı beta testleri Eylül ayında başlanacak. 19 Ekim tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına gelecek olan Battlefield V, bu yıl Call of Duty oyuncularının ilgisini çekecek gibi görünüyor.

Battlefield V sistem gereksinimleri açıklandı!

Hayatının hatasını yaparak hikaye modlu Call of Duty oyunu ile bu yıl karşımıza çıkmayacak olan Activision, Battle Royale türüne kaymıştı. Battlefield cephesi ise Battle Royale moduna oyunun içerisinde yer vererek rakibine göz dağı vermiş oldu. Bakalım bu yılın FPS oyunu kategorisinde kim kazanan olacak?