Galaxy A6 Avrupa’da satışa çıktı! İşte fiyatı!

galaxy a6 fiyat

Samsung’un kısa süre önce tanıttığı yeni modelleri Galaxy A6 ve A6+ nihayet Avrupa’da da satışa sunuldu. İşte orta segmentteki iki yeni modelin Avrupa’daki fiyatı.

Samsung model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi orta segmentteki ağırlığını koruma niyetinde. Ne de olsa, Samsung en çok akıllı telefon satan firma unvanını orta segmentteki müşteri kitlesine borçlu. Güney Koreli şirket Galaxy A6 ve A6+ modelleriyle bu kitleyi biraz daha genişletme niyetinde.

Galaxy A6 yakında Türkiye’ye de gelecek

Samsung modern tasarım çizgisini artık orta segment modellerinde de kullanmaya başladı. Galaxy S8 ile başlayan ince çerçeveli tasarım çizgisi, şu aralar giriş segmenti modellere kadar sıçramış durumda. Galaxy A6 ve A6+ da bu tasarım çizgisinin orta segmentteki temsilcileri olarak dikkat çekiyor.

Samsung’un kısa süre önce tanıttığı iki model, geçtiğimiz gün Avrupa’daki bazı perakendeciler tarafından listelenmeye başladı. Buna göre 32GB’lık A6’nın Avrupa’daki satış fiyatı 299 euro olarak belirlenirken, A6+ ise 369 euro’dan listelendi.

galaxy a6

Açık konuşmak gerekirse bu fiyatların orta segment bir model için uygun olduğunu söylemek mümkün. Öte yandan satışların Avrupa’nın belli ülkelerinde başladığını da belirtelim. Fakat ilerleyen günlerde A6 ve A6+ satışı tüm Avrupa pazarına yayılacaktır.

Öte yandan Samsung’un Avrupa pazarında satışa sunduğu hemen hemen tüm modelleri Türkiye’de de satışa sunduğunu belirtmemiz gerekiyor. Muhtemelen A6 ve A6+ kısa süre sonra ülkemizde de raflardaki yerini alacaktır.

iPhone X, fiyatı şimdi ne kadar olmalı?