K-Pop yapımcısı ölü bulundu!

K-Pop yapımcısı ölü bulundu!

K-POP camiasında şok eden bir haber gündeme geldi. Ünlü bir yapımcı ölü bulundu. İşte tüm detaylar.

Güney Kore’nin en başarılı K-pop müzik yapımcılarından biri Cuma gecesi Seul’deki kayıt stüdyosunda 40 yaşında ölü bulundu. Güney Kore haber ajansı Yonhap News’e göre, sahne adı Shinsadong Tiger olarak bilinen Lee Ho-yang, kendisine telefonla ulaşamayınca bir tanıdığı tarafından ihbar edildi. Olay yerine acil servis çağrıldı ancak adam çoktan ölmüştü. Gangnam Polis Karakolundan bir memur, yaptığı açıklamada, “Shinsadong Kaplanının ölü bulunduğu doğrudur, ancak ölüm yeri ve zamanı da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı veremiyoruz” dedi. Ölüm nedeni şu anda bilinmiyor.

K-Pop yapımcısı ölü bulundu!

DailyMail.com yorum almak için Lee’nin temsilcileriyle iletişime geçti. Lee’nin kız grubu Tri.be yeni albümleri Diamond’ı bu hafta yayınladı ancak trajik haberlerin ardından bu hafta sonu için planlanan iki tanıtım etkinliğini iptal etti. Albümün tanıtım faaliyetlerinin önümüzdeki hafta devam edeceğini doğruladılar. Plak şirketleri yaptıkları açıklamada, ‘Bu ani üzücü haber nedeniyle yıkılmış olsak da, Shinsadong Tiger’ın desteğiyle Diamond faaliyetlerine devam edecek olan Tri.be üyelerine destek ve cesaret vermenizi istiyoruz’ dedi.

Lee, K-pop tarihinin en başarılı yapımcılarından biriydi ve Güney Kore müzik endüstrisinde çok sayıda ödül ve övgü topladı. Kız grubu T-ara ile yaptığı çalışmalar, Roly Poly de dahil olmak üzere tüm zamanların en çok satan K-pop single’larından bazılarını üretti.

Yeni iPad Pro’ların Ekranları Farklı Tedarikçilere Emanet Edildi