HMD Hyper Renk Seçenekleriyle Birlikte Sızdı

hmd pulse

HMD’nin üzerinde çalıştığı telefonlardan biri olan HMD Hyper kısa süre önce ortaya çıkan bir sızıntıyla gündeme gelmişti. Şimdi telefonun renk seçeneklerini içeren başka bir sızıntı gerçekleşti. Lafı daha fazla uzatmadan neler olduğuna birlikte bakalım.

HMD Hyper‘la ilgili ilk sızıntı ağustos ayında yayınlandı. Telefonun sarı renkli render görseliyle birlikte ne gibi özelliklere sahip olduğu paylaşılmıştı. HMD_MEME’S nickli Twitter ya da diğer adıyla X kullanıcısı HMD Hyper’ın farklı renklerini içeren yeni bir görsel ve özelliklerle ilgili yeni detaylar paylaştı.

HMD Hyper, 2022’de piyasaya sürülen Nokia X30’un halefi olarak gösteriliyor. Fakat cihaz kavisli çizgilerin ve keskin köşelerin karışımı ile daha çok HMD Skyline’la daha uyumlu bir tasarıma sahip. Sızdırılan yeni görsele gelecek olursak daha önceden bildiğimiz sarı rengin yanında deniz mavisi, kırmızı ve gri eklenmiş. Bu arada HMD_MEME’S cihazda metal çerçeve ve cam arka yüzeyin olacağını ileri sürdü.

HMD Hyper

Telefonda 6.55 inç’lik FHD+ çözünürlüğünde OLED ekran bulunacak. Bu ekranın 120Hz yenileme hızı sunacağını da açıklayalım. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 yongaseti olacak. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik edecek. Cihazın 256 GB dahili depolama alanıyla çıkacağı ve microSD kart desteği sunacağı söyleniyor. microSD kart desteğinin olması güzel bir artı. Böylece depolama alanı daha da artacak.

HMD Hyper

Cihazın arka kısmında optik görüntü sabitleme özelliğine sahip 50 MP ana kamera, 13 MP telefoto kamera ve 8 MP ultra geniş kamera olacak. Ön kısımda ise 50 MP’lik selfie kamerası bulunuyor. HMD Hyper’da 33W şarj desteğine sahip 4700 mAh değerinde pil yer alacak. Pilin 4900 mAh olduğuna dair başka bir iddia daha var, ancak 4700 mü yoksa 4900 mü olduğu açıklandığında netlik kazanacaktır. Telefonun kısa süre sonra resmiyete kavuşması bekleniyor.

Samsung Galaxy S25’lerde Exynos İşlemci Olmayacak!