Karşımızda 2024 model Nokia 3210

nokida 3210 3

HMD Global, Nokia 3210’nun 2024 versiyonunu da ilk kez kullanıcılara tanıttı. HMD Global’in bu ikonik telefonun 2024 versiyonunu tanıtması, nostalji sevenler için büyük bir sevinç kaynağı olabilir.

Yenilenmiş bir 3210’un modern özelliklerle birleşimi, geçmişle geleceği buluşturarak ilginç bir deneyim sunabilir. Nokia severleri ülkemizde oldukça çok ve yeni modelinin çıkacağını dört gözle bekleyen kullanıcılar olduğunu biliyoruz. Yeni modeli ile çıkacak olan nokia 3210 akıllı telefon sınıflandırmasına girmeyecek olan cihaz, muhtemelen 4G bağlantısı ve WhatsApp gibi dikkat çekici özelliklere sahip olacak.

Nokia 3210
Cihaz ilk olarak 1999 yılında piyasaya sürülmüş ve dönemin en popüler cep telefonlarından biriydi. Herkesin ilgi ile oynadığı yılan oyunu ile tanınan nokia 3210 modern bir versiyonunun 2024 yılında yeniden sunulması, nostaljik tasarımı ve güncel özellikleriyle dikkat çekebilir. Uzun süren şarj sistemi, sağlamlığı, fiyat bakımından vazgeçilmez olan nokia serisi, bugün tekrar satışa sunulduğunda eskiye olan alışkanlıklarımız için yine de tercih edileceği söz konusu.

Biraz daha gerçekçi olmak gerekirse cihaz küçük bir kullanıcı dilimine hitap edecek olsa da belirli bir kesim için ise nostalji amaçlı alınabilir veya hatıra, koleksiyon amaçlı satın alınıp muhafaza edilebilir. Bakalım cihaz kullanıcılar tarafından ne kadar rağbet görecek.

Xiaomi Smart Band 9 yakın zamanda piyasaya sürülebilir