Avrupa’da PlayStation 4 Kıtlığı Devam Ediyor

Avrupada PlayStation 4 Kıtlığı Devam Ediyor

Piyasaya sürüldüğü günden beri oyunseverlerden büyük ilgi gören PlayStation 4, Avrupa ülkelerinde stok eksikliği yaşamaya devam ediyor.

Japon teknoloji devi Sony‘nin yeni nesil konsolu PlayStation 4, geçtiğimiz yılın Kasım ayında dünya genelinde piyasaya sürülmüş ve kullanıcılardan büyük ilgi görmüştü. Henüz piyasaya sürülmesinin üzerinden 24 saat geçmemişken 1 milyon adet satmayı başaran PlayStation 4 Sony için büyük başarı yakalamış olsa da, yeni nesil konsolun stoklarında yaşanan sıkıntılar bu başarıya kısmen de olsa gölde düşürdü.

PlayStation_4

Merakla beklenen PlayStation 4 için tüm dünyada kullanıcılardan gelen yoğu ilgiye karşı gerekli stokların bulunmamı Sony cephesinde büyük yankı uyandırmış ve bazı Sony yöneticilerinin işini kaybetmesine neden olmuştu. Aradan geçen sürede PS4 stoklarını yeterli hale getirmek için sıkı bir çalışma yürüten Sony, oldukça önemli bir yol katmiş olsa da hala istenilen düzeye ulaşabilmiş değil. Konuyla ilgili açıklamlarda bulunan Sony Computer Entertainment yöneticisi Fergal Gara, stok eksikliğini gidermek üzere olduklarını ama Avrupa’da hala talebe tam olarak karşılık veremediklerini belirtti.

Motorola Moto 360′ın Farklı Yüzleri Ortaya Çıktı