Android 4.4.4 KitKat Nexus Cihazlar İçin Yayınlandı

Android 4.4.4 KitKat Nexus Cihazlar İçin Yayınlandı

Android 4.4.3 KitKat’ta yaşanan sorunların ardından harekete geçen Google, Nexus cihazlara yönelik olarak Android 4.4.4 KitKat işletim sistemini yayınladı.

İnternet devi Google popüler mobil işletim sistemi Android‘in yeni versiyonu olan Android 4.4.3 KitKat‘ı, geçtiğimiz günlerde Nexus ve Play Edition cihazların sahiplerine sundu. Ancak Android 4.4.3 KitKat’ı yükleyen bazı kullanıcılar kısa süre sonra telefonlarında sorunlar yaşadıklarını ve güncellemenin yüklenmesinin ardından bazı özelliklerin çalışmadığını söylemeye başladı. Yaşanan bu sorunlar için bir an önce çözüm bulması beklenen Google, bunun yerine yeni Android versiyonu olan Android 4.4.4 KitKat‘ı kullanıcılarına sundu.

Android 4.4.4 KitKat

Google‘ın Andorid 4.4.3 KitKat’ta yaşanan sorunları kabul edip yayınladığı güncellemelerle sorunları gidermesi yerine doğrudan Android 4.4.4 KitKat’a geçmesi şaşkınlık yarattı. Çünkü şu anda piyasada bulunun birçok akıllı telefon hala Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini kullanıyor. Üstelik Nexus akıllı telefon ve tabletlerin de tamamı Android 4.4.3’e geçmiş değildi. Android 4.4.4 KitKat şimdilik sadece Android 4.4.3 kullanan Nexus sahipleri tarafından indiriliyor olsa da, çok yakında birçok cihazın bu işletim sisteminden faydalanması bekleniyor.

BlackBerry Kullanıcıları Amazon Appstore’u Kullanabilecek