Sony PS3 ve PS Vita’yı Desteklemeye Devam Ediyor

Sony PS3 ve PS Vitayı Desteklemeye Devam Ediyor

PlayStation 3 ve PlayStation Vita’nın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Sony, bu iki platform için de desteğin devam edeceğini belirtti.

Japon teknoloji devi Sony‘nin yeni nesil konsolu PlayStation 4 geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürüldüğü günden beri oyunseverlerden büyük ilgi görüyor. Oldukça başarılı bir satış grafiğine sahip olan konsolu daha da cazip hale getirmek isteyen firma, yeni nesil konsolu için ilgi çekici oyunlar yayınlamaya da devam ediyor. Bu oyunlarda PlayStation 4’e öncelik verilmesi PlayStation 3 ve PlayStation Vita sahiplerini endişelendirmiş olsa da, Sony cephesinden gelen yeni açıklamalar bu kullanıcıları sevindirecek gibi görünüyor.

PS3_&_PS_Vita

PlayStation 3 ve PlayStation Vita‘nın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Sony yetkilisi Scott Rohde, firmanın her iki platformu da desteklemeye devam edeceğini ve yakın gelecekte her iki platform için de heyecan verici oyunların yayınlanacağını belirtti. Bazı bölgelerde PlayStation 3‘ün yoğun ilgi görmeye devam ettiğini belirten Rohde, kullanıcıların PS3 satın almaya devam ettiğini vurguladı. Kullanıcılardan ilgi görmeye devam bu konsolları desteklemeye devam edeceklerini belirten Rohde, hem dahili stüdyoların hem de üçüncü partilerin bu konsollara yönelik oyunlar hazırlamakta olduğunu söyledi.

Destiny Bu Yılın En Çok Satan Oyunu Olacak