Avengers, destansı bir final yapacak

avengers

Marvel Studios’un patronu Kevin Feige, 2018 ve 2019’da vizyona girecek olan Avengers Infinity War Part 1 ve Part 2 hakkıdna bazı açıklamalarda bulundu. Feige, özellikle 2019 Mayıs’ında vizyona girecek olan 2. filmin üzerine yoğunlaştı. Marvel Studios’un patronu, 4. filmin destansı bir finale sahne olacağını ve Marvel evrenindeki tüm dengelerin bu filmle değişeceğini dile getirdi.

Avengers 4’ten öncesi ve sonrası olacak

Marvel’ın süper kahramanları bir araya getireceği yeni filmi Avengers Infinity War Part 1 ve Part 2’den beklentiler çok büyük. Açık konuşmak gerekirse, Age of Ultron Marvel dünyasının fanlarında büyük hayal kırıklığına neden olmuştu. Hikayenin bir anda oldu bittiye getirilmesi, çizgi roman fanlarının tepkisini çekmişti.

Aynı hataya Infinity War’da da düşmek istemeyen Marvel, bu hikayeyi iki bölüm halinde izleyiciye aktarmayı tercih etmişti. Marvel patronu Kevin Feige’ın söylediklerine bakacak olursak, aksiyon dozajının zirve yapacağı iki film bizleri bekliyor olacak. Feige dengelerin 4. film ile birlikte tamamen değişeceğinin de altını çiziyor.

Açıkçası Infinity War’dan sonra hikayenin devam edip etmeyeceği de merak konusu. Eğer hikaye devam ederse (çizgi romana göre) tamamen farklı kadrolarla karşılaşabiliriz.

Hatırlanacağı üzere Civil War’da iki farklı taraf vardı. Öyle görünüyor ki bu iki farklı uç yeni filmlerde tamamen zıt kutuplara doğru kayabilir. Üstelik bazı kahramanların ölümüne de tanıklık edebiliriz.


Yorumlar kapatıldı.