Avengers Infinity War’un Türkiye ve dünya hasılatı belli oldu

av3

Marvel sinematik evreninin şimdilik en güncel üyesi olan Avengers Infinity War, geçtiğimiz günlerde vizyonda yerini aldı ve gişelerde adeta ilgi patlaması yaşandı. İşte Avengers’ın güncel hasılat rakamları.

Avengers Infinity War ne kadar kazandırdı?

Süper kahraman filmleri son yıllarda fazlasıyla popüler. Öyle ki etraf, garip tayt ve zırh giyimli adamlarla doldu. Solo olarak belirtebileceğimiz filmler bir kenara, bir de karışık kuruyemiş misali, birçok süper kahramanın bir arada yer aldığı filmler de giderek artıyor. İşte bu filmler arasında şu an en günceli Avengers Infinity War.

Avengers Infinity War, 13+ yaş derecelendirilmesiyle 27 Nisan itibarıyla vizyona girdi. Boxofficemojo’da yer alan bilgilere göre film, ilk 4 gün toplamında dünya çapında 785 milyon dolar hasılat elde ederek rekor kırdı. Filmin 1 milyar dolar barajını birkaç gün içinde geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Avengers Infinity War'un Türkiye ve dünya hasılatı belli oldu

Bu arada, hasılat konusunda biraz daha detay verelim.

Filmin şu anki Amerika hasılatı 283 milyon dolar.

Diğer ülkelerdeki hasılat toplamı ise, yaklaşık 503 milyon dolar.

Ve gelelim ülkemize. Boxoffice Türkiye’deki bilgilere göre geçtiğimiz hafta sonunun lideri Avengers oldu. Yapım, ilk hafta sonu toplamında tam 683 bin kişi tarafından izlenildi ve 10 milyon liranın üzerinde hasılat elde etti.

Facebook’tan genç olmayanlar için çöpçatanlık servisi geliyor